Sokoine University of Agriculture

Viimeiset pari päivää on vietetty tutustuen Sokoinen yliopistoon joka on erikoistunut maatalouteen. Kampusalueita on useampia ja niiden kiertelyyn sai käytettyä paljon aikaa. Sai myös (taas) poltettua itsensä auringossa kun vietettiin koko eilinen päivä ulkona – millonkahan sitä oppii lisäämään aurinkorasvaa riittävän usein!

Sokoinen pääkampus on levittäytynyt suurelle alueelle jossa sijaitsevat niin opetustilat kuin opiskelija-asuntolatkin. Paikka sijaitsee luonnon keskellä ja se vaikutti erittäin viihtyisältä. Eläimiä ei valitettavasti bongattu yhtään, mutta kuulemma niitä kampusalueella on. Kerroin aiemmin viime viikolla eräälle paikalliselle tuttavuudelle harrastavani Suomessa ratsastusta ja hän otti asiakseen selvittää missä Tansaniassa on hevosia; nähtävästi maan ainoat hevoset löytyvätkin juuri Sokoinesta ja viikon päästä lähdetään tekemään niiden kanssa tuttavuutta! Sitä odotellessa. Paikallisten ystävällisyyden ja avuliaisuuden huomaa kyllä tällaisissakin asioissa, kun kerroin hevosharrastuksestani ihan vain sivulauseessa ja tämä kaveri otti sen asiakseen 🙂 Kiva juttu!

 

Saatiin maistaa ehkä maailman parasta jogurttia.

Saatiin maistaa ehkä maailman parasta jogurttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *