Hakuna Matata

Arki Morogorossa on jatkunut tasaisen harmaasti, erittäin sateisissa ja flunssaisissa merkeissä. Koti-ikäväkin painaa kovasti, mutta pitää nyt yrittää nauttia täällä olosta siitä huolimatta. Tänään meillä alkoi pitkä viikonloppu jota lähdetään viettämään Dar es Salaamin biitseille. Toivotaan, että sateet hellittää siis edes muutamaksi päiväksi niin saadaan tasoiteltua rusketusta (palanutta ihoa) 🙂

Ensi viikolla mennään uuteen järjestöön, Hakuna Matataan. Odotetaan sitä melko innolla, sillä päästään näkemään paikallista sosiaalityötä ja ennen kaikkea osallistumaan järjestön toimintaan. Nykyisen järjestön kanssa kohdattiin monia ongelmia jonka takia ei ollut enää mielekästä jatkaa samassa paikassa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti viettää suurin osa päivistä kouluilla lasten kanssa opetustyötä yms. tehden. Syystä tai toisesta, päivät koostuivat lähinnä siitä, että oltiin toimistolla istumassa tai kierreltiin eri paikoissa – oppitunteja saatiin pitää kaiken kaikkiaan kolme. Nähtiin kyllä monia mielenkiintoisia paikkoja, mutta järjestön toiminnasta jäi hajanainen kuva emmekä saaneet mahdollisuutta tehdä käytännön työtä juuri lainkaan. Suurin ongelma oli lienee se, että järjestön vetäjä ei puhu käytännössä lainkaan englantia. Tämän vuoksi kuljimme pääasiassa talousvastaavan kanssa, joka on jo hieman höperöitynyt vanha mies. Sympaattisia ja huolehtivaisia ihmisiä, mutta valitettavasti odotukset harjoittelupaikasta eivät täysin toteutuneet. Onneksi on vielä pari viikkoa aikaa tutustua toiseen paikkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *